Nieuws

In de meeste gevallen worden openstaande rekeningen op tijd betaald. Helaas is dat niet altijd het geval. Maar wat doet u dan? Uiteraard is het behouden van een goede relatie met uw klant erg belangrijk. Maar wat als de  klant nu zelfs niet reageert op uw aanmaningen. In zo’n situatie gaat u op zoek naar een partner die zorgt dat u ontvangt waar u recht op heeft. En dan bij voorkeur op een wijze waarop uw ‘goede’ klantrelatie niet wordt aangetast.

Bij Vismans Deurwaarders & Incasso houden wij rekening met al uw wensen. Wij incasseren snel en daadkrachtig uw geld , maar wel met respect voor uw klant. Wij bieden overigens niet alleen incassodiensten aan, maar geven ook advies hoe u het betaalgedrag van uw klanten kunt verbeteren. Ook adviseren wij u graag over het hanteren van Algemene Voorwaarden en bieden wij ondersteuning bij het optimaliseren van uw  debiteurenbeheerproces.

Wilt u meer weten over onze incassodiensten, sluit het jaar dan goed af en neem nog een dezer dagen voor een gratis advies contact op met een van onze incassospecialisten.

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer