Nieuws

Mijn naam is Jochem Jansen en sinds half september ben ik als toegevoegd gerechtsdeurwaarder aan de slag gegaan bij Vismans Deurwaarders & Incasso in Rotterdam.

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik bij toeval de deurwaarderswereld ‘ingerold’, waarna ik in 2008 ben beëdigd als kandidaat gerechtsdeurwaarder. Ik heb vele facetten van het mooie vak voorbij zien komen en veel geleerd. Een jaar geleden vond ik het tijd voor verandering! Maar wat ga je dan doen? Uiteindelijk heb ik een kans gekregen om bij een woningcorporatie aan de slag te gaan. Gezien mijn grote affiniteit met huurrecht, leek dit een mooi vervolg op mijn carrière.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en ik miste het werk als deurwaarder te veel. Dankzij Rob Vismans krijg ik bij Vismans Deurwaarders & Incasso de kans weer terug te keren in het vak, maar nu bij een specialistisch kantoor. Ik kijk uit naar een prettige en waardevolle samenwerking!

Naast mijn werk heb ik een gezellig en druk gezinsleven met m’n vrouw en 2 dochters. Ik vind het leuk om met familie en vrienden gezellig te koken, eten en spelletjesavonden te doen. Ook probeer ik minimaal 2x per week op de squashbaan actief te zijn. Daarnaast houd ik van reizen maar mijn favoriete bestemming blijft dichtbij huis namelijk Vlieland.

Groeten,

Jochem Jansen
toegevoegd gerechtsdeurwaarder

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer