Schuldhulpverlening

visual shv vismansSchulden?

Vismans helpt u verder.

Als u een deurwaarder aan uw deur krijgt, dan is dat in de meeste gevallen omdat u een factuur van een schuldeiser niet op tijd heeft betaald. Daarnaast zien wij in de praktijk dat het veelal niet gaat om één onbetaalde factuur, maar om meerdere facturen van meerdere schuldeisers. Als schulden voor u een probleem worden, dan moet u daar iets aan doen. Hoe langer u daarmee wacht, hoe lastiger het kan worden om nog wat te kunnen regelen.

Er zijn verschillende manieren om wat aan uw schulden te doen. Betaling van de openstaande schuld is natuurlijk de meest voor de hand liggende. Maar als het voor u onmogelijk is om een schuld in één keer te betalen, dan kunt u in de meeste gevallen nog wel een betalingsregeling met ons afsluiten. Zijn de problemen zo groot dat u helemaal niets kunt betalen of indien u er niet meer alleen uitkomt, dan kunt u daarbij natuurlijk altijd nog de hulp van derden inroepen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste instantie voor uw specifieke probleem. Dat kan bijvoorbeeld middels doorverwijzing naar een budgetcoach of een schuldhulpverlener.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen regelen? Bel ons en maak een afspraak met een van onze schuldhulpverleners. U dient er rekening mee te houden dat wij voor een goed advies wel moeten kunnen beschikken over alle relevante financiële stukken.

neem contact op met mij

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer