Sponsoring

Vismans Deurwaarders & Incasso steunt een aantal goede doelen en Museum Boijmans van Beuningen.

Museum Boijmans van Beuningen

boijmans business clubMuseum Boijmans van Beuningen is een van de oudste musea van Nederland. Een bezoek aan het museum is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en Europese topstukken geven een overzicht van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Van Bosch, Rembrandt en Van Gogh tot Dalí en Dutch Design.

Vismans steunt dit bijzondere museum, zodat er meer interessante tentoonstellingen en projecten mogelijk gemaakt kunnen worden. Lees hier meer over het museum.

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

stichting overleven met alvleesklierkankerStichting Overleven met Alvleesklierkanker bestaat sinds begin 2016. Deze stichting is opgericht om de bewustwording rondom alvleesklierkanker te vergroten en tegelijkertijd structureel geld in te zamelen om onderzoek naar nieuwe behandelmethoden mogelijk te maken. Dit wordt onder meer gedaan middels de campagne Support Casper. Het gezicht van deze campagne is Prof. dr. Casper van Eijck die al meer dan 25 jaar als toonaangevend specialist verbonden is aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Hij heeft, samen met zijn team, zeer concrete plannen voor onderzoek naar innovatieve behandelmethoden tegen alvleesklierkanker. Met de acties rondom Support Casper wil de stichting onder meer voldoende geld inzamelen voor de ontwikkeling van een innovatieve viro-immunotherapie. Lees hier meer over de stichting.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer