Huurincasso

Wanneer iemand zijn huur niet betaalt is er meestal meer aan de hand. De afgelopen jaren worden verhuurders steeds meer geconfronteerd met huurders met aanzienlijke probleemschulden. Hierdoor zien steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders het als hun taak om huurders in een zo’n vroeg mogelijk stadium te helpen. Wij helpen u graag met het opzetten van een sociaal verantwoord debiteurenbeleid. Huurincasso is namelijk een specialisme van ons.

Huurincasso afgestemd op uw huurder

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van uw huurder. Volledig afgestemd op de individuele situatie en mogelijkheden. Speciaal voor de vastgoedbranche hebben wij de afgelopen jaren nieuwe incasso tools ontwikkeld. Denk daarbij aan de inzet van moderne communicatiemiddelen, zoals mailservice, sms-diensten en huisbezoekapplicaties.  Ook een mogelijke begeleiding naar schuldhulpverlening behoort in de huidige samenleving tot ons takenpakket. Alles om problemen eerder te signaleren en zoveel mogelijk te voorkomen. Het spreekt voor zich dat wanneer onze buitengerechtelijke werkzaamheden niet het gewenste effect hebben, wij adequaat en efficiënt doorpakken. Dat noemen wij doorgaan waar anderen stoppen.

Naast het incasseren van huurachterstanden kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor overlast procedures, onrechtmatige bewoning en het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Een gemotiveerd team van huurspecialisten staat voor u klaar.

TIP

Ook voor het incasseren van de bijdrage voor Vereniging van Eigenaars moet u bij Vismans zijn.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer