MKB Actie

MKB-actie

Zorgen dat u uw geld terugkrijgt, dat is waar Vismans Deurwaarders & Incasso goed in is. Wij gaan verder waar andere deurwaarderskantoren en incassobureaus stoppen. Dat doen we met innovatieve incassomaatregelen, maatwerk en oneindig veel doorzettingsvermogen.

Niets is zo vervelend als een wanbetaler. Wij zien in de praktijk dat met name door het MKB onbetaalde facturen veel te snel worden afgeschreven. In de meeste gevallen ‘om maar van het gezeur’ af te zijn’. Op zich begrijpelijk, want ondernemers hebben het namelijk al druk genoeg. Daarnaast horen we ook vaak dat het toch maar gaat om kleine vorderingen en dat de kosten daarbij niet opwegen tegen de baten. Wij denken daar anders over en bieden u de oplossing.

Hoe doen wij dat?

Middels de MKB-incassotool (MIT) bieden wij direct zekerheid en duidelijkheid. Transparantie en 24/7 inzicht via ons online portaal, terwijl onze ervaren incassospecialisten het volledige incassotraject voor u verzorgen zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. Onbetaalde facturen kunt u eenvoudig digitaal aanleveren, waarna wij direct overgaan tot sommatie per brief, e-mail of sms. Lukt het ons niet om binnen vier weken de openstaande factuur te incasseren, dan geven wij u een helder advies over het vervolgtraject. Is er geen vervolgtraject mogelijk, dan adviseren wij u om ons het dossier (kosteloos) te laten sluiten.

Kost het dan niets?

Indien wij geen gelden incasseren, dan kost het u inderdaad niets. No cure no pay! Maar ook bij volledige betaling van uw openstaande factuur en de buitengerechtelijke kosten brengen wij u niets in rekening. Alleen wanneer wij na ons intermediair een gedeelte hebben geïncasseerd, of wanneer u akkoord gaat met een bedrag tegen finale kwijting, dan rekenen wij alleen de helft van de wettelijke incassokosten aan u door. Zo loopt u geen kostenrisico.

Deze actie is inmiddels verlopen, maar neem gerust contact met ons op voor een tariefstelling op maat.

   Direct vordering indienen

 


bg-contact-info.jpg

Hoofdkantoor

Westersingel 86
3015 LC Rotterdam
T 010 - 24 09 005
F 010 - 24 09 008
E info@ram-vismans.nl

Servicepunt advocatuur

Wilhelminaplein 48
3072 DE Rotterdam
T 010 - 29 00 213
F 010 - 29 00 218
E info.kvz@ram-vismans.nl

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer