Opdrachtgevers

Advocatuur

Vismans, het adres voor de advocatuur

Waar ligt de taak van uw deurwaarder? In het strikt opvolgen van instructies, keurig van negen tot vijf? Vismans denkt daar in het belang van u en uw cliënt anders over. Hoe? Door het geven van beter advies en het treffen van maatregelen waar anderen aan voorbij gaan. Snelheid, kwaliteit en innovatie zijn voor ons vanzelfsprekend.

Maak een afspraak

Lees meer

Vastgoed

Huurincasso

De vastgoedmarkt is een dynamische markt, onderhevig aan veel invloeden van buitenaf.  Denk maar aan de steeds meer ingewikkeld geworden wet- en regelgeving en de veranderende sociale- en economische omstandigheden. En uw huurincassobeleid moet daar ook in meeëvalueren. Wij helpen u dan ook graag met het opzetten van een marktconform debiteurenbeleid. Dit geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Huurincasso is namelijk een van onze specialisaties.

Maak een afspraak

Lees meer

Zorgsector

Differentiatie

Een veel gemaakte denkfout is dat men ervan uit gaat dat iedereen met een schuld op dezelfde wijze moet worden benaderd. Bij Vismans denken we daar in ieder geval anders over. Jaarlijks stijgt het aantal mensen met schulden.  Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de zorgsector. Sterker, er is geen sector welke zich kenmerkt door een grotere differentiatie van zorggebruikers.

Maak een afspraak

Lees meer

Midden- en Kleinbedrijf

Debiteurenbeheer Midden- en Kleinbedrijf

Onderzoek heeft aangetoond dat MKB’ers het hardst getroffen worden indien hun facturen niet op tijd worden voldaan. Betaaltermijnen controleren en aanmaningen versturen behoort helaas tegenwoordig steeds meer tot de dagelijkse taken van de MKB’er. Maar debiteurenbeheer is meer dan het versturen van aanmaningen. 

Maak een afspraak

Lees meer

Finance

Incasso voor de financiele sector

Sinds de kredietcrisis is er met name in de financiële wereld veel veranderd. Buiten het feit dat banken, verzekeraars en financieringsmaatschappijen als gevolg van gewijzigde wet- en regelgeving de focus hebben moeten verleggen naar compliance en risicobeheersing, heeft zeker ook de publieke opinie de afgelopen jaren ertoe bijgedragen dat er meer aandacht is voor de klant.

Maak een afspraak

Lees meer

Overheidsincasso

Dwangbevel

De overheid heeft verschillende overheidsvorderingen. Zo kennen we allemaal de vorderingen van de belastingdienst, van waterschappen en gemeenten. Ook het Centraal Justitieel Incassobureau is bij nagenoeg iedereen wel bekend. De meeste van voornoemde vorderingen kunnen door de overheidsorganen zelf worden geïncasseerd.

Maak een afspraak

Lees meer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer