Midden- en Kleinbedrijf

Debiteurenbeheer Midden- en Kleinbedrijf

Onderzoek heeft aangetoond dat MKB’ers het hardst getroffen worden indien hun facturen niet op tijd worden voldaan. Betaaltermijnen controleren en aanmaningen versturen behoort helaas tegenwoordig steeds meer tot de dagelijkse taken van de MKB’er. Maar debiteurenbeheer is meer dan het versturen van aanmaningen. 

Debiteurenbeheer is een specialisme waar ervaring en juridische kennis voor nodig is. Met professionele, ervaren incassospecialisten in huis, biedt Vismans met een speciale  MKB-incassoservice de oplossing voor dit probleem.

Maximaal rendement

Kunt u dan helemaal niets zelf doen? Natuurlijk wel. En wij denken op dit gebied dan ook graag met u mee. Van het opzetten en adviseren van uw debiteurenafdeling, tot het verzorgen van een full-service incassotraject, wij regelen het allemaal voor u. Onze MKB-incassotools zijn bewezen effectief, efficiënt en transparant. Dit resulteert in maximaal rendement en dat tegen een zo laag mogelijk kostenrisico voor u als opdrachtgever. Want het door Vismans laten incasseren van uw vorderingen kan in veel gevallen zelfs kosteloos plaatsvinden. Op deze manier kunt u weer doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen. Vismans gaat dus ook voor het MKB door waar anderen stoppen.

TIP

Neem contact met ons op voor een advies, of loop binnen op ons gratis MKB spreekuur.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer