Overheidsincasso

Dwangbevel

De overheid heeft verschillende overheidsvorderingen. Zo kennen we allemaal de vorderingen van de belastingdienst, van waterschappen en gemeenten. Ook het Centraal Justitieel Incassobureau is bij nagenoeg iedereen wel bekend. De meeste van voornoemde vorderingen kunnen door de overheidsorganen zelf worden ge├»ncasseerd.

Indien de overheid echter zelf geen betaling in der minne kan verkrijgen, kan een dwangbevel worden uitgevaardigd. Deze komt dan bij ons terecht voor verdere executie. Vismans heeft al bijna 20 jaar ervaring met overheidsincasso en het ten uitvoer leggen van dwangbevelen. Men kan dan ook wel stellen dat wij op het gebied van het incasseren van overheidsvorderingen specialist zijn.  

Persoonsgericht en sociaal verantwoord, zijn voor ons meer dan alleen maar mooie woorden. Als ketenpartner van vele (semi-)overheidsorganen beschouwen wij het als onze maatschappelijke taak om huishoudens met schulden te helpen bij het oplossen van hun probleemschulden. Met het door ons ge├»nitieerde project Justice and Care, wordt door samenwerking met alle betrokken partijen getracht meer inzicht te krijgen in de schuldenproblematiek. Dit teneinde het maken van onnodige kosten te voorkomen en daarnaast structurele oplossingen te kunnen bieden. Vismans gaat verder waar anderen stoppen.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer