Vastgoed

Huurincasso

De vastgoedmarkt is een dynamische markt, onderhevig aan veel invloeden van buitenaf.  Denk maar aan de steeds meer ingewikkeld geworden wet- en regelgeving en de veranderende sociale- en economische omstandigheden. En uw huurincassobeleid moet daar ook in meeĆ«valueren. Wij helpen u dan ook graag met het opzetten van een marktconform debiteurenbeleid. Dit geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Huurincasso is namelijk een van onze specialisaties.

Huurincasso afgestemd op uw huurder

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van uw huurder, volledig afgestemd op de individuele situatie en mogelijkheden. Speciaal voor de vastgoedbranche hebben wij de afgelopen jaren nieuwe incassotools ontwikkeld. Denk daarbij aan de inzet van moderne  communicatiemiddelen, zoals mail, sms-diensten en een speciaal voor de vastgoedmarkt ontwikkelde huisbezoekapplicatie. Ook de mogelijke begeleiding van huurders met schuldproblemen naar schuldhulpverlening behoort in de huidige moderne samenleving tot ons takenpakket. En dit natuurlijk allemaal om problemen eerder te signaleren en bij voorkeur zoveel mogelijk te voorkomen. Het spreekt voor zich dat wanneer onze buitengerechtelijke werkzaamheden niet het gewenste effect hebben, wij adequaat en efficiĆ«nt doorpakken. Dit noemen wij doorgaan waar anderen stoppen.

Naast het incasseren van huurachterstanden kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor overlastprocedures, onrechtmatige bewoning en het gerechtelijk ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Maar uiteraard ook voor het incasseren van VvE - bijdragen. Een gemotiveerd team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer