Thuis in de advocaten praktijk

Waar ligt de taak van uw deurwaarder? In het strikt opvolgen van instructies, keurig van negen tot vijf? Vismans denkt daar in het belang van u en uw cliënt anders over. Hoe? Door het geven van beter advies en het treffen van maatregelen waar anderen aan voorbij gaan. Snelheid, kwaliteit en innovatie zijn voor ons vanzelfsprekend.

Advocatuur

Advocatuur

Eenmalige opdrachten kunt u bij ons in heel Nederland laten uitbrengen, wij werken landelijk met onze eigen gerechtsdeurwaarders. Naast het behandelen van vorderingen in full-service incassotrajecten voert Inkassier ook eenmalige opdrachten uit voor advocaten, notarissen en collega deurwaarders. Inkassier heeft een vast team voor ambtelijke opdrachten.

U kunt bij ons terecht voor reguliere- en spoedopdrachten voor:

  • Uitbrengen van dagvaardingen
  • Betekening vonnissen
  • Executeren vonnissen
  • Beslagleggingen
  • Conservatoire beslagen
  • Aktes van constatering

Deskundige partner met eigen landelijk netwerk

Ons team combineert specialistische kennis met de operationele slagkracht, zodat we in staat zijn de klus te klaren zoals dat moet, wanneer het moet. Voor een eenmalige opdracht, of grote (internationale) klussen. Zelfs als dat op meerdere plekken tegelijkertijd moet gebeuren.

Online volgsysteem voor exploten

Wij hebben een eigen online portaal ontwikkeld waarin u uw exploot direct kunt volgen. U kunt op elk gewenst moment de status van uw exploot raadplegen. Hierdoor gaat de effectiviteit van uw werkzaamheden omhoog en krijgt u door middel van deze applicatie een totaalinzicht van onze werkzaamheden, waaronder het real time overzicht van de betekeningflow. Zo krijgt u direct bericht wanneer uw exploot door één van onze deurwaarders is betekend.

Voor de behandeling van uw losse opdrachten rekenen wij de tarieven zoals genoemd in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders (Btag). Alle ambtelijke werkzaamheden die de gerechtsdeurwaarder mag uitvoeren staan opgesomd in de Gerechtsdeurwaarderwet en het Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders.

Gekopieerd naar het klembord.