Actualiteiten

Nieuws

De gerechtsdeurwaarder: vroeger en nu

Het beeld van “de standaard deurwaarder” leeft nog steeds onder mensen, maar dit beeld komt niet (meer) overeen met de werkelijkheid. In dit artikel leest u wat de verschillen zijn tussen de deurwaarders van vroeger en van nu.

Lees verder
Nieuws

Nalatige post benadrukt het belang van gerechtsdeurwaarders

Deurwaarders kunnen meer betekenen dan het overhandigen van een vonnis, benieuwd waarom we dit benadrukken? Lees hier het artikel.

Lees verder
Nieuws

Nieuwe versie van de Beslagsyllabus per 1 augustus 2022

De beslagsyllabus bevat eisen waaraan beslagrekesten moeten voldoen teneinde de voorzieningenrechter voldoende te informeren. De voorzieningenrechter kan indien niet de in deze beslagsyllabus genoemde informatie wordt verstrekt de gelegenheid geven het ontbrekende alsnog te verstrekken.

Lees verder
Nieuws

Hulp voor gedupeerden toeslagen affaire

De toeslagenaffaire (ook wel kinderopvangtoeslagaffaire of toeslagenschandaal) is een bekende politieke affaire als gevolg van onterechte fraudeverdenkingen met kinderopvangtoeslagen. Volgens onderzoekscommissies was de werkwijze van de Belastingdienst onrechtmatig, discriminerend en onbehoorlijk. Mocht u financiële problemen hebben naar aanleiding van de toeslagenaffaire, dan leggen wij in onderstaand artikel uit hoe de Schuldenwijzer u kan helpen.

Lees verder

Gekopieerd naar het klembord.