Modern en specialistisch

Waar ligt de taak van uw deurwaarder? In het strikt opvolgen van instructies, keurig van negen tot vijf? Vismans denkt daar in het belang van u en uw cliënt anders over. Hoe? Door het geven van beter advies en het treffen van maatregelen waar anderen aan voorbij gaan. Snelheid, kwaliteit en innovatie zijn voor ons vanzelfsprekend.

Speciaal voor de advocatuur hebben wij een servicekantoor - voorzien van een speciale advocatenbalie - naast de ingang -  van de Rechtbank Rotterdam. Vanuit deze locatie coördineren wij dagelijks honderden ambtshandelingen door heel Nederland. Onze ambtelijke experts helpen u daarnaast graag bij het opstellen van verzoekschriften voor complexe beslagzaken en in zaken met een grensoverschrijdend karakter. Wilt u persoonlijk contact met onze deurwaarders, dan vinden wij dat geen probleem. Samen met u optrekken en de juiste beslagstrategie bepalen, dat is onze toegevoegde waarde. Persoonlijk en betrokken.  Maar u bent op onze rechtbankvestiging uiteraard ook welkom voor een kop heerlijke koffie.  

Moderne werkwijze 

Deskundige partner met eigen landelijk netwerk

Ons team combineert specialistische kennis met de operationele slagkracht, zodat we in staat zijn de klus te klaren zoals dat moet, wanneer het moet. Voor een eenmalige opdracht, of grote (internationale) klussen. Zelfs als dat op meerdere plekken tegelijkertijd moet gebeuren.

Online volgsysteem voor exploten

Wij hebben een eigen online portaal ontwikkeld waarin u uw exploot direct kunt volgen. U kunt op elk gewenst moment de status van uw exploot raadplegen. Hierdoor gaat de effectiviteit van uw werkzaamheden omhoog en krijgt u door middel van deze applicatie een totaalinzicht van onze werkzaamheden, waaronder het real time overzicht van de betekeningflow. Zo krijgt u direct bericht wanneer uw exploot door één van onze deurwaarders is betekend.

Korte lijnen

Wij vinden het belangrijk te communiceren en bereikbaar te zijn. Buiten kantoortijden hebben wij zelfs een piketnummer voor spoedzaken.

Gekopieerd naar het klembord.