Wie zijn wij

Al meer dan 25 jaar onderscheidt Vismans zich van de overige aanbieders van deurwaardersdiensten door kwaliteit, snelheid en betrokkenheid op de juiste manier met elkaar te combineren. Wij denken in oplossingen en leveren maatwerk, omdat wij van mening zijn dat debiteurenbeheer u weinig tijd en geld mag kosten en veel moet opleveren.

Op 1 juni 2023 hebben Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso en Vismans de handen ineen geslagen. Al meer dan 55 jaar is Inkassier actief als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. Met gecombineerd meer dan 80 jaar kennis en ervaring, kunnen we u middels deze samenwerking nog beter van dienst zijn!

Door bundeling van onze krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn. Met een ervaren team van gerechtsdeurwaarders, juristen, en incassospecialisten, hebben Vismans en Inkassier een bewezen staat van dienst als professionele ambtelijke dienstverleners en betrouwbare (incasso)partners. De samenwerking tussen beiden is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke visie op kwaliteit en expertise. Door het samenvoegen van beide bedrijven, creëren we een winnende formule. We combineren branchekennis, de nieuwste technieken én een persoonlijke aanpak voor een incassotraject op maat. Gezamenlijk streven we ernaar om onze branche te blijven innoveren en te anticiperen op de veranderende behoeften van opdrachtgevers en schuldenaren.

Deel informatie

Actueel & tips

Bekijk overzicht

Gekopieerd naar het klembord.