Deurwaarder Rotterdam

Doorgaan waar anderen stoppen!

Waar ligt volgens u de taak van uw gerechtsdeurwaarder en incassopartner. In het strikt opvolgen van wetten en regels, keurig van negen tot vijf? Vismans denkt daar in uw belang anders over. Dus gaan wij door waar anderen stoppen. Hoe? Onder andere door het geven van beter advies en het nemen van innovatieve incassomaatregelen waar anderen aan voorbij gaan. Daar ligt onze meerwaarde! Betrokken, betrouwbaar en efficiënt. Met Vismans heeft u een partner die graag met u het gesprek aangaat en maatwerk levert. Van creditmanagement tot beslaglegging, wij vertellen u graag hoe onze aanpak werkt.  

Neem nu contact met ons op voor een advies op maat.

Organisatie

Doorgaan waar anderen stoppen!

Sinds 1 juni 2023 is Vismans onderdeel van Inkassier. Door bundeling van onze krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn. Met een ervaren team van gerechtsdeurwaarders, juristen, en incassospecialisten, hebben Vismans en Inkassier een bewezen staat van dienst als professionele ambtelijke dienstverleners en betrouwbare incassopartners. De samenwerking tussen beiden is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke visie op kwaliteit en expertise. Door het samenvoegen van beide bedrijven, creëren we een winnende formule. We combineren branchekennis, de nieuwste technieken én een persoonlijke aanpak voor een incassotraject op maat. Gezamenlijk streven we ernaar om onze branche te blijven innoveren en te anticiperen op de veranderende behoeften van opdrachtgevers en schuldenaren.

Neem nu contact met ons op voor een advies op maat.

Maak een afspraak

Lees meer

Voor wie werken wij al

Wij zijn trots op onze klantportfolio. Niet vanwege de lengte van de klantenlijst of de mooie namen, maar vanwege de loyaliteit die uit onze lange termijn relatie valt op te maken. Zo werken wij al jaren voor diverse overheidsinstellingen zoals, ministeries, het Centraal Justitieel Incassobureau en diverse gemeenten. Maar ook met veel advocaten, energiemaatschappijen en vastgoedbeheerders hebben wij langdurige relaties opgebouwd. En dan natuurlijk niet te vergeten de MKB’ers die wij dagelijks met raad en daad ter zijde staan. Kortom, best een reden om trots op te zijn.

Maak een afspraak

Lees meer

Sponsoring

Vismans Deurwaarders & Incasso steunt een aantal goede doelen en Museum Boijmans van Beuningen.

Maak een afspraak

Lees meer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer