Organisatie

Vismans is een landelijk opererend zakelijk dienstverlener. Al bijna 20 jaar onderscheidt Vismans zich van de overige aanbieders van creditmanagement- en deurwaardersdiensten door kwaliteit, snelheid en betrokkenheid op de juiste manier met elkaar te combineren. Wij denken in oplossingen en leveren maatwerk, omdat wij van mening zijn dat debiteurenbeheer u weinig tijd en geld mag kosten en veel moet opleveren.

Onze dienstverlening is volledig afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij leveren maatwerk. Onze incassospecialisten en deurwaarders staan letterlijk en figuurlijk dag en nacht voor u klaar.

Naast ons hoofdkantoor aan de Westersingel - midden in het centrum van Rotterdam -  hebben wij ook een unieke vestiging in de centrale hal van de Rechtbank Rotterdam. Vanuit deze locatie co√∂rdineren wij al onze ambtelijke werkzaamheden binnen Nederland. Dit doen wij in samenwerking met ons eigen deurwaardersnetwerk. Zo garanderen wij dat onze gerechtsdeurwaarders 24/7  door heel Nederland voor u klaar staan. Met recht stellen wij dat wij doorgaan waar anderen stoppen.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer