Voor wie werken wij al

Wij zijn trots op onze klantportfolio. Niet vanwege de lengte van de klantenlijst of de mooie namen, maar vanwege de loyaliteit die uit onze lange termijn relatie valt op te maken. Zo werken wij al jaren voor diverse overheidsinstellingen zoals, ministeries, het Centraal Justitieel Incassobureau en diverse gemeenten. Maar ook met veel advocaten, energiemaatschappijen en vastgoedbeheerders hebben wij langdurige relaties opgebouwd. En dan natuurlijk niet te vergeten de MKB’ers die wij dagelijks met raad en daad ter zijde staan. Kortom, best een reden om trots op te zijn.

Enkele relaties aan het woord:

Base AdvocatenMr Virgil Appelman

base advocatenVismans is een belangrijke en betrouwbare partner in onze litigation-praktijk. De toegevoegde waarde ervaar ik bijvoorbeeld in de wijze waarop in meer complexe-beslagzaken wordt meegedacht over de coördinatie en uitvoering ervan. Top.

 

Pitlo Vastgoed Beheer B.V. Richard Pitlo

pitloOns bedrijf is al ruim 35 jaar actief in het beheer van VvE’s en huurwoningen. Diverse deurwaarderskantoren hebben wij de revue laten passeren, maar wij waren nooit content met het contact tussen ons en deze kantoren.

Inmiddels werken wij al zo’n 15 jaar met Vismans en zijn wij zeer tevreden over de snelle afhandeling van zaken en vooral de juiste kennis van zaken die de medewerkers op het kantoor hebben.

 

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer