Diensten

Als advocaat vertrouwen uw cliënten erop dat u zich optimaal inzet voor hun zaken. Met Inkassier kiest u voor een betrouwbare en professionele partner en kunt u rekenen op een tijdige en correcte uitvoering van ambtelijke werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor reguliere- en spoedopdrachten voor:

  • Uitbrengen van dagvaardingen
  • Betekenen van vonnissen
  • Executeren van vonnissen
  • Beslagleggingen
  • Conservatoire maatregelen
  • Aktes van constatering

Incasso advocatuur

Wij zorgen ervoor dat uw ambtelijke opdracht in heel Nederland wordt uitgevoerd door onze eigen gerechtsdeurwaarders. Na het betekenen van het exploot krijgt u van de deurwaarder per email direct terugkoppeling van de bevindingen ter plaatse.

Ambtelijke opdrachten

Al uw ambtelijke opdrachten kunt u heel simpel aanleveren. Of het nu gaat om het betekenen van een exploot of het leggen van een (conservatoir) beslag, u kunt het simpel via de button upload exploot versturen. U krijgt bericht of de aangeleverde stukken voldoen aan de wettelijke vereisten. Teneinde te waarborgen dat exploten op het juiste adres wordt betekend, worden adresgegevens altijd in de Basisregistratie persoonsgegevens en/of in het Handelsregister gecontroleerd.

Spoedopdracht

Wanneer u een spoedopdracht heeft, verzoeken wij u altijd eerst contact op te nemen met de afdeling losse opdrachten. Deze is te bereiken via 010-254 0302. Misverstanden in verband met termijnen waarin de opdracht moet worden uitgevoerd, kunnen zo worden voorkomen. Als u rechtstreeks met een van onze deurwaarders wilt overleggen, kunt u er ook voor kiezen dat wij met u contact opnemen.

Actueel & tips

Bekijk overzicht

Gekopieerd naar het klembord.