Actueel

Nieuws

 • Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso versterkt positie door overname Vismans Deurwaarders & Incasso

  Rotterdam, 20 juli 2023 - Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso, gespecialiseerd in deurwaarders- en incassodiensten, kondigt met trots de overname aan van Vismans Deurwaarders & Incasso. Door deze strategische overname worden de krachten gebundeld en versterkt Inkassier haar marktpositie aanzienlijk.

  Lees verder...

 • Explootvrije dagen

  Conform artikel 64 lid 2 Rv. is bepaald dat er geen exploten mogen worden betekend op zondag- of algemeen erkende feestdagen. Daarnaast worden in de kader jaarlijks bepaalde dagen gelijkgesteld met algemeen erkende feestdagen. De explootvrije dagen in de komende weken zijn:

  Lees verder...

 • Exploot vrije dagen

  Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 7, 10, 27 en 28 april 2023.  Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

  Lees verder...

Uitspraak van de week

 • Uitspraak van de week

  Overeenkomst van geldlening afgeleid uit WhatsApp-gesprekken en bankafschriften. Onvoldoende gemotiveerde betwisting van authenticiteit van WhatsApp-gesprekken. Lees hier de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week betreft een kort geding over drugsgerelateerde overlast in een huurwoning.  klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week gaat over een verzoek tot verhoging van de beslag vrije voet op basis van artikel 475fa Rv. Dit verzoek is afgewezen aangezien de mogelijkheid tot verlaging van de alimentatieverplichting nog open staat. Klik hier voor de hele uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week gaat over een overlast procedure. De verhuurder verzoekt ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van de woning. De buren klagen over door gedaagde veroorzaakte overlast. De overlast is naar het oordeel van de kantonrechter van onvoldoende gewicht om een ontbinding van de huurovereenkomst te rechtvaardigen. Klik hier voor de gehele uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week ziet op een geschil over de duur van een huurovereenkomst. Is er een overeenkomst voor bepaalde tijd tot stand gekomen of voor onbepaalde tijd met een minimum duur? Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer