Actueel

Nieuws

 • Explootvrije dagen en kantoorsluiting

  In verband met Hemelvaartsdag zijn er twee explootvrije dagen in aantocht dus let op uw termijnen. Donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019 zijn explootvrij. Daarnaast is ons kantoor naast Hemelvaartsdag ook vrijdag 31 mei a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij deze dagen voor spoedbeslagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

  Lees verder...

 • Explootvrije dagen

  Deze maand staat er een aantal explootvrije dagen gepland. De 19e, 21e, 22e en 27e april zijn explootvrij of hieraan gelijkgesteld. Uiteraard zijn wij tijdens deze explootvrije dagen bereikbaar voor spoedbeslagen via onze advocatenspoedlijn: 010 - 8202820.

  Lees verder...

 • Een dagje op pad met de deurwaarder...

  Een paar weken geleden werd mij gevraagd of er iemand een dag met mij mocht meelopen. Altijd leuk als men geïnteresseerd is en meer te weten wil komen van dat toch wel aparte vak van deurwaarder. Het bleek te gaan om een zogenaamde maatschappelijke stage van een Rechter in Opleiding (RIO).

  Lees verder...

 • Beslag op bederfelijke waar, is dat verstandig?

  De haven van Rotterdam is het grootste haven- en industriecomplex van Europa met een totale goederenoverslag van 469,0 miljoen ton in 2018. Goederen van allerlei uiteenlopende aard, van kolen en granulaat tot kleding en voedingsmiddelen, komen de Rotterdamse haven binnen en zijn voor het grootste deel bedoeld voor verdere doorvoer binnen Europa. Die goederenuitwisseling geschiedt uiteraard op basis van diverse overeenkomsten die de verschillende partijen met elkaar sluiten.

  Lees verder...

 • Even voorstellen....

  Hi, ik ben Monique Dubbel en sinds 1 april (geen grap) als toegevoegd gerechtsdeurwaarder werkzaam bij Vismans Deurwaarders & Incasso. Na meer dan 23 jaar in diverse functies bij een van de grootste Nederlandse deurwaardersorganisaties te hebben gewerkt, was ik weleens toe aan verandering.

  Lees verder...

Uitspraak van de week

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat om een kort geding waar ontruiming van een woning naar aanleiding van een Burgemeesterssluiting wordt gevorderd. De vordering wordt afgewezen vanwege de afweging van belangen. Gedaagde mag niet de mogelijkheid worden ontnomen om zijn standpunt in de bezwaarprocedure nader uit een te zetten. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat deze keer over een hoger beroep waarin appellant in beroep komt tegen een uitspraak waarin zijn verzoek om een beslag vrije voet is afgewezen. Deze wordt nu niet toegepast omdat hij in het buitenland woont.  De beslissing van de Rechtbank wordt bekrachtigd omdat hij geen volledige openheid van zaken heeft gegeven en zelfs vervalste gegevens heeft overlegd. Lees hier de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat om het verzoek tot opheffing van conservatoir verhaalsbeslag op vier paarden na het stellen van een bankgarantie. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week betreft een renvooiprocedure over een beslag op toekomstige gelden uit een be├źindigingsovereenkomst. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  Een verzoek voor een moratorium (art. 287b Fw) wordt afgewezen omdat de huur lange tijd niet wordt betaald. Tevens is de huur te hoog gelet op het inkomen van verzoeksters waardoor er geen waarborgen zijn voor een succesvol minnelijk traject. Klik hier voor de hele uitspraak.

  Lees verder...

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer