Actueel

Nieuws

 • Kantoorsluiting en explootvrije dagen

  Donderdag 26 mei a.s. is het Hemelvaart, dit is een exploot vrije dag. Vrijdag 27 mei a.s. is een gelijkgestelde dag en dus ook exploot vrij. Ons kantoor is beide dagen gesloten. Uiteraard zijn wij beide dagen wel bereikbaar voor spoedbeslagen via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

  Lees verder...

 • Exploot vrije dagen

  Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 15, 18 en 27 april en 5 mei 2022.  Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

  Lees verder...

 • Politiestaking

  De politie gaat momenteel niet meer mee met deurwaarders tijdens huisbezoeken. De vier grote vakbonden hebben hun leden daartoe opgeroepen in het kader van de politieacties voor een beter cao. De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) reageert onaangenaam verrast op de actie. ,,Dit komt onze rechtsstaat absoluut niet ten goedeā€¯, laat directeur Karen Weisfelt aan het AD weten. Lees hier het volledige artikel.

  Lees verder...

Uitspraak van de week

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week betreft een kort geding over drugsgerelateerde overlast in een huurwoning.  klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week gaat over een verzoek tot verhoging van de beslag vrije voet op basis van artikel 475fa Rv. Dit verzoek is afgewezen aangezien de mogelijkheid tot verlaging van de alimentatieverplichting nog open staat. Klik hier voor de hele uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week gaat over een overlast procedure. De verhuurder verzoekt ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van de woning. De buren klagen over door gedaagde veroorzaakte overlast. De overlast is naar het oordeel van de kantonrechter van onvoldoende gewicht om een ontbinding van de huurovereenkomst te rechtvaardigen. Klik hier voor de gehele uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week ziet op een geschil over de duur van een huurovereenkomst. Is er een overeenkomst voor bepaalde tijd tot stand gekomen of voor onbepaalde tijd met een minimum duur? Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  In de uitspraak van deze week wordt er uitspraak gedaan over een actuele kwestie namelijk huurprijskorting vanwege de corona maatregelen. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer