Actueel

Nieuws

 • Extra voorzorgsmaatregelen in verband met het coronavirus (COVID-19)

  Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Dit doen wij mede om zowel uw gezondheid als die van onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen. Wij nemen hierbij alle richtlijnen van het RIVM in acht.

  Lees verder...

 • Explootvrije dagen en kantoorsluiting

  In verband met Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag zijn er een aantal explootvrije dagen in aantocht, dus let op uw termijnen. Dinsdag 5 mei, donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei 2020 zijn explootvrij. Daarnaast is ons kantoor op Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en ook op vrijdag 22 mei a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij deze dagen voor spoedbeslagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

  Lees verder...

 • Exploot vrije dagen

  Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 10,13 en 27 april 2020. Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

  Lees verder...

 • Belangrijk bericht omtrent het coronavirus

  Onze kantoorvestigingen aan de Westersingel en het Wilhelminaplein te Rotterdam zijn weer geopend voor bezoekers. Wij hebben in verband met het coronavirus (COVID-19) onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Welke maatregelen dit zijn leest u hier.  

  Lees verder...

Uitspraak van de week

 • Uitspraak van de week

  Heeft een opzegging door de verhuurder op grond van art. 39 Fw altijd het einde van de huurovereenkomst tot gevolg of kan deze (opzeg)bevoegdheid onder omstandigheden aan beperkingen onderhevig zijn? Dit is namelijk van belang voor een eventuele contractsovername  of indeplaatsstelling. In het faillissement van de exploitant van de kledingwinkel Sissy-Boy kwam deze vraag aan de orde. De volledige uitspraak leest u hier.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat om een kort geding waar ontruiming van een woning naar aanleiding van een Burgemeesterssluiting wordt gevorderd. De vordering wordt afgewezen vanwege de afweging van belangen. Gedaagde mag niet de mogelijkheid worden ontnomen om zijn standpunt in de bezwaarprocedure nader uit een te zetten. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat deze keer over een hoger beroep waarin appellant in beroep komt tegen een uitspraak waarin zijn verzoek om een beslag vrije voet is afgewezen. Deze wordt nu niet toegepast omdat hij in het buitenland woont.  De beslissing van de Rechtbank wordt bekrachtigd omdat hij geen volledige openheid van zaken heeft gegeven en zelfs vervalste gegevens heeft overlegd. Lees hier de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat om het verzoek tot opheffing van conservatoir verhaalsbeslag op vier paarden na het stellen van een bankgarantie. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week betreft een renvooiprocedure over een beslag op toekomstige gelden uit een beÃĢindigingsovereenkomst. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer