Actueel

Nieuws

 • Belangrijk bericht omtrent het coronavirus

  Om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, hebben wij onze kantoorvestigingen aan de Westersingel en het Wilhelminaplein te Rotterdam gesloten voor bezoekers. Uiteraard kunt u ons wel telefonisch bereiken via 010-2409005 of per e-mail. Voor eventuele andere vragen verwijzen wij u naar onze website.

  Lees verder...

 • Even voorstellen

  Ik ben José Wansink en werk na een bliksemsollicitatie vanaf 5 november jl. bij Vismans Deurwaarders & Incasso. Hoe ben ik ooit in de gerechtsdeurwaarderspraktijk beland? Dat is een verhaal apart. Ik wilde graag reisleidster worden en de wijde wereld intrekken. Met dat doel voor ogen trok ik naar de MEAO te Leiden, maar eenmaal op de opleiding aangekomen bleek dat ik een grote voorliefde had voor de rechtsvakken. Geen man overboord. Ik stuurde mijn koers bij, maakte een ommezwaai van de toeristische naar de bestuurlijke richting, om na de MEAO de Spartaanse vakopleiding voor kandidaat-gerechtsdeurwaarder te Utrecht te volgen.

  Lees verder...

 • Niet bereikbaar

  Helaas is ons kantoor momenteel telefonisch niet bereikbaar vanwege een storing.Per mail zijn wij wel bereikbaar. We hopen dat de storing snel is opgelost.

  Lees verder...

 • Even voorstellen!

  Mijn naam is Jochem Jansen en sinds half september ben ik als toegevoegd gerechtsdeurwaarder aan de slag gegaan bij Vismans Deurwaarders & Incasso in Rotterdam.

  Lees verder...

Uitspraak van de week

 • Uitspraak van de week

  Heeft een opzegging door de verhuurder op grond van art. 39 Fw altijd het einde van de huurovereenkomst tot gevolg of kan deze (opzeg)bevoegdheid onder omstandigheden aan beperkingen onderhevig zijn? Dit is namelijk van belang voor een eventuele contractsovername  of indeplaatsstelling. In het faillissement van de exploitant van de kledingwinkel Sissy-Boy kwam deze vraag aan de orde. De volledige uitspraak leest u hier.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat om een kort geding waar ontruiming van een woning naar aanleiding van een Burgemeesterssluiting wordt gevorderd. De vordering wordt afgewezen vanwege de afweging van belangen. Gedaagde mag niet de mogelijkheid worden ontnomen om zijn standpunt in de bezwaarprocedure nader uit een te zetten. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat deze keer over een hoger beroep waarin appellant in beroep komt tegen een uitspraak waarin zijn verzoek om een beslag vrije voet is afgewezen. Deze wordt nu niet toegepast omdat hij in het buitenland woont.  De beslissing van de Rechtbank wordt bekrachtigd omdat hij geen volledige openheid van zaken heeft gegeven en zelfs vervalste gegevens heeft overlegd. Lees hier de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat om het verzoek tot opheffing van conservatoir verhaalsbeslag op vier paarden na het stellen van een bankgarantie. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week betreft een renvooiprocedure over een beslag op toekomstige gelden uit een beëindigingsovereenkomst. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer