Actueel

Nieuws

 • Explootvrije dagen

  Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 24, 25, 26 en 31 december 2018 en 1 januari 2019. Daarnaast is ons kantoor naast de beide kerstdagen ook op 24 december a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij deze dagen voor spoedbeslagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.Namens de directie en medewerkers van Vismans Deurwaarders & Incasso wensen wij u prettige feestdagen en een in alle opzichten voorspoedig en feestelijk 2019.

  Lees verder...

 • Beslag op een huisdier mag dat?

  Afgelopen oktober kreeg hond Nero ineens landelijke bekendheid. Een Limburgse deurwaarder besloot beslag op hem te leggen, omdat zijn baasje weigerde een openstaande rekening te betalen. Op diverse social media waren de reacties dan ook niet van de lucht, variërend van vervelende reacties tot steunbetuigingen. Men vroeg zich onder andere af of er wel beslag op Nero mocht worden gelegd en of de deurwaarder zijn boekje niet te buiten was gegaan.

  Lees verder...

 • Onbekend maakt onbemind

  Wie wil er nog gerechtsdeurwaarder worden? Het zijn bijzondere tijden voor de deurwaardersbranche. En als men de media moet geloven verkeert de gehele branche, mede als gevolg van door de overheid geïnitieerde aanbestedingen en elkaar in ras tempo opvolgende aanpassingen van wet- en regelgeving, in zwaar weer.

  Lees verder...

 • Kantoorsluiting

  Ons kantoor is maandag 24 december a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dag, en tijdens de kerstdagen, wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn.

  Lees verder...

 • Nieuwsbrief 3e kwartaal 2018

  Incasso het hele jaar door Natuurlijk is het geweldig dat de zomer dit jaar zo lang heeft mogen duren. Vanaf mei hebben we bijna 4 maanden onafgebroken kunnen bbq-en, naar het strand gaan en onze zomerse kleding kunnen dragen alsof we in Spanje wonen.

  Lees verder...

Uitspraak van de week

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat om een kort geding waar ontruiming van een woning naar aanleiding van een Burgemeesterssluiting wordt gevorderd. De vordering wordt afgewezen vanwege de afweging van belangen. Gedaagde mag niet de mogelijkheid worden ontnomen om zijn standpunt in de bezwaarprocedure nader uit een te zetten. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat deze keer over een hoger beroep waarin appellant in beroep komt tegen een uitspraak waarin zijn verzoek om een beslag vrije voet is afgewezen. Deze wordt nu niet toegepast omdat hij in het buitenland woont.  De beslissing van de Rechtbank wordt bekrachtigd omdat hij geen volledige openheid van zaken heeft gegeven en zelfs vervalste gegevens heeft overlegd. Lees hier de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van de week gaat om het verzoek tot opheffing van conservatoir verhaalsbeslag op vier paarden na het stellen van een bankgarantie. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week betreft een renvooiprocedure over een beslag op toekomstige gelden uit een beëindigingsovereenkomst. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  Een verzoek voor een moratorium (art. 287b Fw) wordt afgewezen omdat de huur lange tijd niet wordt betaald. Tevens is de huur te hoog gelet op het inkomen van verzoeksters waardoor er geen waarborgen zijn voor een succesvol minnelijk traject. Klik hier voor de hele uitspraak.

  Lees verder...

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer