Actueel

Nieuws

 • Winnaar VIP-kaarten

  De winnaar van de twee VIP-kaarten voor de benefietwedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag op 21 maart 2018 van onze actie "Niet geschoten is altijd mis" is zojuist bekend gemaakt door Prof. dr. Casper van Eijck. De winnaar is Houweling Veiligheid B.V. uit Bleiswijk. Gefeliciteerd!

  Lees verder...

 • MKB Actie

  Niets is zo vervelend als een wanbetaler. Wij zien in de praktijk dat met name door het MKB onbetaalde facturen veel te snel worden afgeschreven.Klik hier en lees alles over onze nieuwste actie voor het MKB. 

  Lees verder...

 • Over het verbeuren en incasseren van dwangsommen

  Gelijk hebben is goed, gelijk krijgen is beter, maar je gelijk kunnen effecturen is het beste. Het komt in de praktijk geregeld voor dat een partij een rechterlijke veroordeling negeert en niet nakomt. Een dwangsom is een indirect executiemiddel dat dient als prikkel om alsnog aan de hoofdveroordeling te voldoen.

  Lees verder...

 • Uit de praktijk van een deurwaarder........

  “Wat doe jij eigenlijk voor werk ? “ “Oh, ik ben deurwaarder”. Ik probeer het antwoord altijd luchtig te geven, maar toch kijk ik altijd even hoe diegene reageert, en dan pas ga ik verder in het gesprek.

  Lees verder...

 • Nieuwsbrief december 2017

  Op de eerste plaats bedanken wij al onze opdrachtgevers voor hun vertrouwen in het team van Vismans Deurwaarders & Incasso in 2017. In de samenwerking met onze opdrachtgevers draait alles om kennis van zaken en vertrouwen.

  Lees verder...

Uitspraak van de week

 • Uitspraak van de week

  Een kort geding voor een vordering tot verbod een pandrecht te executeren op IE-rechten van een app. De vordering wordt afgewezen.   Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De kantonrechter is niet bevoegd om de verhuurder te machtigen om de woning te betreden zonder toestemming van de huurder. De gerechtsdeurwaarder is bevoegd de woning te betreden tegen de wil van de huurder, in de gevallen die in de wet zijn bepaald. Lees hier verder

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  Kort geding. Opheffing tweede conservatoire beslag na eerder vonnis tot opheffing eerste conservatoir beslag.Geen nieuwe feiten en/ of omstandigheden die herhaalde conservatoire beslaglegging rechtvaardigen. Klik hier voor de volledige uitspraak  

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  Geschil tussen ex-echtgenoten over betaling van ieders aandeel in de schulden en lasten met betrekking tot een tweetal woningen behorende tot de voormalige huwelijksgemeenschap. Vordering tot opheffing van een door de vrouw ten laste van de man gelegd executoriaal beslag op kunstwerken van de man die zich bevinden bij een verhuisbedrijf.

  Lees verder...

 • executiegeschil kort geding

  Iedere week deelt Vismans een uitspraak van de week. Deze week: “Kort geding. Executiegeschil. Samenlevingsovereenkomst is niet (buitengerechtelijk) ontbonden. De (grosse van de) notariële akte levert een executoriale titel op voor de vordering tot betaling van alimentatie. Geen reden om de executie te schorsen.” Lees hier de gehele uitspraak. 

  Lees verder...

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer