Actueel

Nieuws

 • MKB Actie verlengt!

  Wegens groot succes is onze MKB actie verlengd tot 1 september 2018. Lees hier meer over deze  actie.

  Lees verder...

 • KEI mislukt!

  Van uitstel komt afstel, want zo lijkt het nu ook met het digitaliseringsproject Kwaliteit en Innovatie (KEI) te gaan. Het project was te ambitieus en te omvangrijk stelt de Raad voor de Rechtspraak. Dat zijn eigenlijk nette bewoordingen voor, we hebben het onderschat en het project is mislukt! Wat we in de toekomst van de inmiddels tot 220 miljoen euro opgelopen in de KEI geïnvesteerde kosten terugzien moeten we afwachten. Wij denken wel dat er op dit moment binnen de groep van ketenpartners opgelucht adem zal worden gehaald. Wij houden u uiteraard verder op de hoogte indien er nieuwe ontwikkelingen zijn.

  Lees verder...

 • Nieuwsbrief 1e kwartaal 2018

   Op 21 maart 2018 vond in de Rotterdamse Kuip de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag plaats. Feyenoord heeft deze wedstrijd samen met de stichting Overleven met Alvliesklierkanker georganiseerd, om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het wetenschappelijk onderzoek van hun clubarts Prof. dr. Casper van Eijck naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker.

  Lees verder...

 • Uit de praktijk

  ‘Wat doe jij eigenlijk voor werk? Oh, ik ben deurwaarder!’ Het antwoord op deze vraag probeer altijd ik zo luchtig mogelijk te geven, maar toch kijk ik even hoe mijn gesprekspartner reageert voordat ik verder ga met het gesprek. Het beroep van deurwaarder roept bij veel mensen een negatieve reactie op en dat begrijp ik maar al te goed. Als deurwaarder maak je een hoop mee. Nu we in een tijdperk leven van social-media kan ik een paar van die praktijkverhalen met u delen.

  Lees verder...

 • Het proces-verbaal van constatering

  Naast de uitvoerende taken van de deurwaarder die bij het grote publiek bekend zijn, zoals het ontruimen van woningen, het leggen van beslagen op inboedels, is er volgens de wetgever nog een belangrijke taak voor de deurwaarder weggelegd, namelijk: “het opmaken van een schriftelijke verklaring betreffende door de deurwaarder persoonlijk waargenomen feiten van stoffelijke aard”, zoals is opgenomen in de Gerechtsdeurwaarderswet onder artikel 20 lid 3 sub e.

  Lees verder...

Uitspraak van de week

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week betreft een renvooiprocedure over een beslag op toekomstige gelden uit een beëindigingsovereenkomst. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  Een verzoek voor een moratorium (art. 287b Fw) wordt afgewezen omdat de huur lange tijd niet wordt betaald. Tevens is de huur te hoog gelet op het inkomen van verzoeksters waardoor er geen waarborgen zijn voor een succesvol minnelijk traject. Klik hier voor de hele uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  De uitspraak van deze week is een uitspraak in kort geding met betrekking tot het intrekken van een Europees bankbeslag. Dit beslag is gelegd in Polen na een eerder verlof van de Nederlandse voorzieningenrechter. Het Europees bankbeslag is sinds begin 2017 pas mogelijk en dus relatief nieuw. Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  Vordering tot ontbinding huurovereenkomst en ontruiming huurwoning vanwege langdurige handel in drugs vanuit de huurwoning door inwonende meerderjarige zoon van de huurster. De vraag is of de huurster zich, in het licht van het handelen van haar zoon, zelf niet als goed huurder heeft gedragen? Klik hier voor de volledige uispraak

  Lees verder...

 • Uitspraak van de week

  Een kort geding voor een vordering tot verbod een pandrecht te executeren op IE-rechten van een app. De vordering wordt afgewezen.   Klik hier voor de volledige uitspraak.

  Lees verder...

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer