Nieuws

Even voorstellen

Ik ben José Wansink en werk na een bliksemsollicitatie vanaf 5 november jl. bij Vismans Deurwaarders & Incasso.

Hoe ben ik ooit in de gerechtsdeurwaarderspraktijk beland? Dat is een verhaal apart. Ik wilde graag reisleidster worden en de wijde wereld intrekken. Met dat doel voor ogen trok ik naar de MEAO te Leiden, maar eenmaal op de opleiding aangekomen bleek dat ik een grote voorliefde had voor de rechtsvakken. Geen man overboord. Ik stuurde mijn koers bij, maakte een ommezwaai van de toeristische naar de bestuurlijke richting, om na de MEAO de Spartaanse vakopleiding voor kandidaat-gerechtsdeurwaarder te Utrecht te volgen.

Maak een afspraak

Lees meer

Niet bereikbaar

Helaas is ons kantoor momenteel telefonisch niet bereikbaar vanwege een storing.
Per mail zijn wij wel bereikbaar. We hopen dat de storing snel is opgelost.

Even voorstellen!

Mijn naam is Jochem Jansen en sinds half september ben ik als toegevoegd gerechtsdeurwaarder aan de slag gegaan bij Vismans Deurwaarders & Incasso in Rotterdam.

Maak een afspraak

Lees meer

Alle KEIen begraven, hoe verder...

De wet die het digitaal procederen voor de rechter, die bij de rechtbanken Gelderland en Midden-Nederland verplicht was gesteld, wordt op 1 oktober a.s. ingetrokken officieel ingetrokken via een Koninklijk besluit. Het voornemen hiertoe bleek al uit het wetsvoorstel dat minister Dekker (voor Rechtsbescherming) in maart van dit jaar bij de Tweede Kamer had ingediend; de stekker wordt er dus definitief uitgetrokken.

Maak een afspraak

Lees meer

Ledenraadslid

Tja, daar stond ik dan, tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) op een podium te pitchen voor een plekje in de Ledenraad. Grote mond, klein hartje. Ik vond het doodeng, maar ik deed het wel en werd nog gekozen ook. Met de overstap naar Vismans Deurwaarders & Incasso - een modern gespecialiseerd full-service kantoor op het gebied van beslag- en executierecht - vond ik in de advocatenopdrachten en MKB-zaken weer de vakinhoudelijke verdieping die ik de laatste jaren miste. Hierdoor werd ik ook getriggerd de verdieping in het ambt te zoeken en besloot ik mijzelf kandidaat te stellen voor de Ledenraad van de KBvG.

Maak een afspraak

Lees meer

Uit de praktijk van een deurwaarder

‘Wat doe jij eigenlijk voor werk? Oh, ik ben deurwaarder!’

Het antwoord op deze vraag probeer altijd ik zo luchtig mogelijk te geven, maar toch kijk ik even hoe mijn gesprekspartner reageert voordat ik verder ga met het gesprek. Het beroep van deurwaarder roept bij veel mensen een negatieve reactie op en dat begrijp ik maar al te goed.

Als deurwaarder krijg ik vaak de vraag van schuldeisers om alle mogelijke maatregelen te nemen om te zorgen dat zij hun geld krijgen.

Maak een afspraak

Lees meer

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer