Nieuws

Winnaar VIP-kaarten

De winnaar van de twee VIP-kaarten voor de benefietwedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag op 21 maart 2018 van onze actie "Niet geschoten is altijd mis" is zojuist bekend gemaakt door Prof. dr. Casper van Eijck. De winnaar is Houweling Veiligheid B.V. uit Bleiswijk. Gefeliciteerd!

Lees meer

MKB Actie

Niets is zo vervelend als een wanbetaler. Wij zien in de praktijk dat met name door het MKB onbetaalde facturen veel te snel worden afgeschreven.
Klik hier en lees alles over onze nieuwste actie voor het MKB. 

Over het verbeuren en incasseren van dwangsommen

Gelijk hebben is goed, gelijk krijgen is beter, maar je gelijk kunnen effecturen is het beste. Het komt in de praktijk geregeld voor dat een partij een rechterlijke veroordeling negeert en niet nakomt. Een dwangsom is een indirect executiemiddel dat dient als prikkel om alsnog aan de hoofdveroordeling te voldoen.

Lees meer

Uit de praktijk van een deurwaarder........

“Wat doe jij eigenlijk voor werk ? “

“Oh, ik ben deurwaarder”.

Ik probeer het antwoord altijd luchtig te geven, maar toch kijk ik altijd even hoe diegene reageert, en dan pas ga ik verder in het gesprek.

Lees meer

Nieuwsbrief december 2017

Op de eerste plaats bedanken wij al onze opdrachtgevers voor hun vertrouwen in het team van Vismans Deurwaarders & Incasso in 2017. In de samenwerking met onze opdrachtgevers draait alles om kennis van zaken en vertrouwen.

Lees meer

Nieuwsbrief oktober 2017

Meebewegen met de werkelijkheid

Het beroep van deurwaarder is door de eeuwen heen aanzienlijk veranderd. Was de deurwaarder bijna 200 jaar geleden nog slechts belast met het voor de rechter brengen van de Grand Seigneurs van die tijd, in onze hedendaagse gedigitaliseerde maatschappij is de deurwaarder steeds meer een allround juridisch adviseur geworden.

Lees meer

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer