Nieuws

Explootvrije dagen

Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 24, 25, 26 en 31 december 2018 en 1 januari 2019. Daarnaast is ons kantoor naast de beide kerstdagen ook op 24 december a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij deze dagen voor spoedbeslagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Namens de directie en medewerkers van Vismans Deurwaarders & Incasso wensen wij u prettige feestdagen en een in alle opzichten voorspoedig en feestelijk 2019.

Beslag op een huisdier mag dat?

Afgelopen oktober kreeg hond Nero ineens landelijke bekendheid. Een Limburgse deurwaarder besloot beslag op hem te leggen, omdat zijn baasje weigerde een openstaande rekening te betalen. Op diverse social media waren de reacties dan ook niet van de lucht, variërend van vervelende reacties tot steunbetuigingen. Men vroeg zich onder andere af of er wel beslag op Nero mocht worden gelegd en of de deurwaarder zijn boekje niet te buiten was gegaan.

Lees meer

Onbekend maakt onbemind

Wie wil er nog gerechtsdeurwaarder worden?

Het zijn bijzondere tijden voor de deurwaardersbranche. En als men de media moet geloven verkeert de gehele branche, mede als gevolg van door de overheid geïnitieerde aanbestedingen en elkaar in ras tempo opvolgende aanpassingen van wet- en regelgeving, in zwaar weer.

Lees meer

Kantoorsluiting

Ons kantoor is maandag 24 december a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dag, en tijdens de kerstdagen, wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn.

Nieuwsbrief 3e kwartaal 2018

Incasso het hele jaar door
Natuurlijk is het geweldig dat de zomer dit jaar zo lang heeft mogen duren. Vanaf mei hebben we bijna 4 maanden onafgebroken kunnen bbq-en, naar het strand gaan en onze zomerse kleding kunnen dragen alsof we in Spanje wonen.

Lees meer

De Regelrechter

Op initiatief van de Rechtbank Rotterdam is het vanaf september 2018 voor bedrijven en particulieren mogelijk een geschil aan de Rotterdamse Regelrechter voor te leggen. Deze geheel nieuwe vorm van procederen zal voorlopig alleen nog bij de Rotterdamse Rechtbank als experiment gevoerd kunnen worden.

Lees meer

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer