Nieuws

Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso versterkt positie door overname Vismans Deurwaarders & Incasso

Rotterdam, 20 juli 2023 - Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso, gespecialiseerd in deurwaarders- en incassodiensten, kondigt met trots de overname aan van Vismans Deurwaarders & Incasso. Door deze strategische overname worden de krachten gebundeld en versterkt Inkassier haar marktpositie aanzienlijk.

Maak een afspraak

Lees meer

Explootvrije dagen

Conform artikel 64 lid 2 Rv. is bepaald dat er geen exploten mogen worden betekend op zondag- of algemeen erkende feestdagen. Daarnaast worden in de kader jaarlijks bepaalde dagen gelijkgesteld met algemeen erkende feestdagen. De explootvrije dagen in de komende weken zijn:

Maak een afspraak

Lees meer

Exploot vrije dagen

Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 7, 10, 27 en 28 april 2023.  Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Kantoorsluiting en explootvrije dagen

Donderdag 26 mei a.s. is het Hemelvaart, dit is een exploot vrije dag. Vrijdag 27 mei a.s. is een gelijkgestelde dag en dus ook exploot vrij. Ons kantoor is beide dagen gesloten. Uiteraard zijn wij beide dagen wel bereikbaar voor spoedbeslagen via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Exploot vrije dagen

Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 15, 18 en 27 april en 5 mei 2022.  Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Politiestaking

De politie gaat momenteel niet meer mee met deurwaarders tijdens huisbezoeken. De vier grote vakbonden hebben hun leden daartoe opgeroepen in het kader van de politieacties voor een beter cao. De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) reageert onaangenaam verrast op de actie. ,,Dit komt onze rechtsstaat absoluut niet ten goedeā€¯, laat directeur Karen Weisfelt aan het AD weten.

Lees hier het volledige artikel.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer