Nieuws

MKB Actie verlengt!

Wegens groot succes is onze MKB actie verlengd tot 1 september 2018. Lees hier meer over deze  actie.

KEI mislukt!

Van uitstel komt afstel, want zo lijkt het nu ook met het digitaliseringsproject Kwaliteit en Innovatie (KEI) te gaan. Het project was te ambitieus en te omvangrijk stelt de Raad voor de Rechtspraak. Dat zijn eigenlijk nette bewoordingen voor, we hebben het onderschat en het project is mislukt! Wat we in de toekomst van de inmiddels tot 220 miljoen euro opgelopen in de KEI geïnvesteerde kosten terugzien moeten we afwachten. Wij denken wel dat er op dit moment binnen de groep van ketenpartners opgelucht adem zal worden gehaald. Wij houden u uiteraard verder op de hoogte indien er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2018

 Op 21 maart 2018 vond in de Rotterdamse Kuip de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag plaats. Feyenoord heeft deze wedstrijd samen met de stichting Overleven met Alvliesklierkanker georganiseerd, om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het wetenschappelijk onderzoek van hun clubarts Prof. dr. Casper van Eijck naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker.

Lees meer

Uit de praktijk

‘Wat doe jij eigenlijk voor werk? Oh, ik ben deurwaarder!’

Het antwoord op deze vraag probeer altijd ik zo luchtig mogelijk te geven, maar toch kijk ik even hoe mijn gesprekspartner reageert voordat ik verder ga met het gesprek. Het beroep van deurwaarder roept bij veel mensen een negatieve reactie op en dat begrijp ik maar al te goed. Als deurwaarder maak je een hoop mee. Nu we in een tijdperk leven van social-media kan ik een paar van die praktijkverhalen met u delen.

Lees meer

Het proces-verbaal van constatering

Naast de uitvoerende taken van de deurwaarder die bij het grote publiek bekend zijn, zoals het ontruimen van woningen, het leggen van beslagen op inboedels, is er volgens de wetgever nog een belangrijke taak voor de deurwaarder weggelegd, namelijk: “het opmaken van een schriftelijke verklaring betreffende door de deurwaarder persoonlijk waargenomen feiten van stoffelijke aard”, zoals is opgenomen in de Gerechtsdeurwaarderswet onder artikel 20 lid 3 sub e.

Lees meer

Explootvrije dagen

Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 30 maart, 2 april en 27 april 2018. Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer