Nieuws

Explootvrije dagen en kantoorsluiting

In verband met Hemelvaartsdag zijn er twee explootvrije dagen in aantocht dus let op uw termijnen. Donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019 zijn explootvrij. Daarnaast is ons kantoor naast Hemelvaartsdag ook vrijdag 31 mei a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij deze dagen voor spoedbeslagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Explootvrije dagen

Deze maand staat er een aantal explootvrije dagen gepland. De 19e, 21e, 22e en 27e april zijn explootvrij of hieraan gelijkgesteld. Uiteraard zijn wij tijdens deze explootvrije dagen bereikbaar voor spoedbeslagen via onze advocatenspoedlijn: 010 - 8202820.

Een dagje op pad met de deurwaarder...

Een paar weken geleden werd mij gevraagd of er iemand een dag met mij mocht meelopen. Altijd leuk als men geïnteresseerd is en meer te weten wil komen van dat toch wel aparte vak van deurwaarder. Het bleek te gaan om een zogenaamde maatschappelijke stage van een Rechter in Opleiding (RIO).

Maak een afspraak

Lees meer

Beslag op bederfelijke waar, is dat verstandig?

De haven van Rotterdam is het grootste haven- en industriecomplex van Europa met een totale goederenoverslag van 469,0 miljoen ton in 2018. Goederen van allerlei uiteenlopende aard, van kolen en granulaat tot kleding en voedingsmiddelen, komen de Rotterdamse haven binnen en zijn voor het grootste deel bedoeld voor verdere doorvoer binnen Europa. Die goederenuitwisseling geschiedt uiteraard op basis van diverse overeenkomsten die de verschillende partijen met elkaar sluiten.

Maak een afspraak

Lees meer

Even voorstellen....

Hi, ik ben Monique Dubbel en sinds 1 april (geen grap) als toegevoegd gerechtsdeurwaarder werkzaam bij Vismans Deurwaarders & Incasso. Na meer dan 23 jaar in diverse functies bij een van de grootste Nederlandse deurwaardersorganisaties te hebben gewerkt, was ik weleens toe aan verandering.

Maak een afspraak

Lees meer

Sluit het jaar goed af!

In de meeste gevallen worden openstaande rekeningen op tijd betaald. Helaas is dat niet altijd het geval. Maar wat doet u dan? Uiteraard is het behouden van een goede relatie met uw klant erg belangrijk. Maar wat als de  klant nu zelfs niet reageert op uw aanmaningen. In zo’n situatie gaat u op zoek naar een partner die zorgt dat u ontvangt waar u recht op heeft. En dan bij voorkeur op een wijze waarop uw ‘goede’ klantrelatie niet wordt aangetast.

Maak een afspraak

Lees meer

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer