Nieuws

Sluit het jaar goed af!

In de meeste gevallen worden openstaande rekeningen op tijd betaald. Helaas is dat niet altijd het geval. Maar wat doet u dan? Uiteraard is het behouden van een goede relatie met uw klant erg belangrijk. Maar wat als de  klant nu zelfs niet reageert op uw aanmaningen. In zo’n situatie gaat u op zoek naar een partner die zorgt dat u ontvangt waar u recht op heeft. En dan bij voorkeur op een wijze waarop uw ‘goede’ klantrelatie niet wordt aangetast.

Maak een afspraak

Lees meer

Uit de praktijk

‘Wat doe jij eigenlijk voor werk? Oh, ik ben deurwaarder!’

Het antwoord op deze vraag probeer altijd ik zo luchtig mogelijk te geven, maar toch kijk ik even hoe mijn gesprekspartner reageert voordat ik verder ga met het gesprek. Het beroep van deurwaarder roept bij veel mensen een negatieve reactie op en dat begrijp ik maar al te goed. Als deurwaarder maak je een hoop mee. Nu we in een tijdperk leven van social-media kan ik een paar van die praktijkverhalen met u delen.

Maak een afspraak

Lees meer

Explootvrije dagen

Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 24, 25, 26 en 31 december 2018 en 1 januari 2019. Daarnaast is ons kantoor naast de beide kerstdagen ook op 24 december a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij deze dagen voor spoedbeslagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Namens de directie en medewerkers van Vismans Deurwaarders & Incasso wensen wij u prettige feestdagen en een in alle opzichten voorspoedig en feestelijk 2019.

Beslag op een huisdier mag dat?

Afgelopen oktober kreeg hond Nero ineens landelijke bekendheid. Een Limburgse deurwaarder besloot beslag op hem te leggen, omdat zijn baasje weigerde een openstaande rekening te betalen. Op diverse social media waren de reacties dan ook niet van de lucht, variërend van vervelende reacties tot steunbetuigingen. Men vroeg zich onder andere af of er wel beslag op Nero mocht worden gelegd en of de deurwaarder zijn boekje niet te buiten was gegaan.

Maak een afspraak

Lees meer

Onbekend maakt onbemind

Wie wil er nog gerechtsdeurwaarder worden?

Het zijn bijzondere tijden voor de deurwaardersbranche. En als men de media moet geloven verkeert de gehele branche, mede als gevolg van door de overheid geïnitieerde aanbestedingen en elkaar in ras tempo opvolgende aanpassingen van wet- en regelgeving, in zwaar weer.

Maak een afspraak

Lees meer

Kantoorsluiting

Ons kantoor is maandag 24 december a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dag, en tijdens de kerstdagen, wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn.

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer