Nieuws

Niet bereikbaar

Helaas is ons kantoor momenteel telefonisch niet bereikbaar vanwege een storing.
Per mail zijn wij wel bereikbaar. We hopen dat de storing snel is opgelost.

Even voorstellen!

Mijn naam is Jochem Jansen en sinds half september ben ik als toegevoegd gerechtsdeurwaarder aan de slag gegaan bij Vismans Deurwaarders & Incasso in Rotterdam.

Maak een afspraak

Lees meer

Alle KEIen begraven, hoe verder...

De wet die het digitaal procederen voor de rechter, die bij de rechtbanken Gelderland en Midden-Nederland verplicht was gesteld, wordt op 1 oktober a.s. ingetrokken officieel ingetrokken via een Koninklijk besluit. Het voornemen hiertoe bleek al uit het wetsvoorstel dat minister Dekker (voor Rechtsbescherming) in maart van dit jaar bij de Tweede Kamer had ingediend; de stekker wordt er dus definitief uitgetrokken.

Maak een afspraak

Lees meer

Ledenraadslid

Tja, daar stond ik dan, tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) op een podium te pitchen voor een plekje in de Ledenraad. Grote mond, klein hartje. Ik vond het doodeng, maar ik deed het wel en werd nog gekozen ook. Met de overstap naar Vismans Deurwaarders & Incasso - een modern gespecialiseerd full-service kantoor op het gebied van beslag- en executierecht - vond ik in de advocatenopdrachten en MKB-zaken weer de vakinhoudelijke verdieping die ik de laatste jaren miste. Hierdoor werd ik ook getriggerd de verdieping in het ambt te zoeken en besloot ik mijzelf kandidaat te stellen voor de Ledenraad van de KBvG.

Maak een afspraak

Lees meer

Uit de praktijk van een deurwaarder

‘Wat doe jij eigenlijk voor werk? Oh, ik ben deurwaarder!’

Het antwoord op deze vraag probeer altijd ik zo luchtig mogelijk te geven, maar toch kijk ik even hoe mijn gesprekspartner reageert voordat ik verder ga met het gesprek. Het beroep van deurwaarder roept bij veel mensen een negatieve reactie op en dat begrijp ik maar al te goed.

Als deurwaarder krijg ik vaak de vraag van schuldeisers om alle mogelijke maatregelen te nemen om te zorgen dat zij hun geld krijgen.

Maak een afspraak

Lees meer

Explootvrije dagen en kantoorsluiting

In verband met Hemelvaartsdag zijn er twee explootvrije dagen in aantocht dus let op uw termijnen. Donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019 zijn explootvrij. Daarnaast is ons kantoor naast Hemelvaartsdag ook vrijdag 31 mei a.s. gesloten. Uiteraard zijn wij deze dagen voor spoedbeslagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer