Nieuws

Nieuwsbrief oktober 2017

Meebewegen met de werkelijkheid

Het beroep van deurwaarder is door de eeuwen heen aanzienlijk veranderd. Was de deurwaarder bijna 200 jaar geleden nog slechts belast met het voor de rechter brengen van de Grand Seigneurs van die tijd, in onze hedendaagse gedigitaliseerde maatschappij is de deurwaarder steeds meer een allround juridisch adviseur geworden.

Lees meer

Uit de praktijk van een deurwaarder

‘Wat doe jij eigenlijk voor werk? Oh, ik ben deurwaarder!’

Lees meer

KEIhard van start

Het op 29 september jl. in Museum Boijmans Van Beuningen door Vismans Deurwaarders & Incasso georganiseerde KEI seminar was niet alleen vanwege het aantal aanwezigen een groot succes.

Lees meer

Een laatste kans!

Als deurwaarder maak ik het regelmatig mee dat een opdrachtgever besluit een ontruimingsvonnis, waarbij ontbinding en ontruiming is uitgesproken, niet ten uitvoer te willen leggen, doordat er met de ex-huurder bijvoorbeeld een betalingsregeling is getroffen. Op het moment dat verhuurder akkoord gaat met een betalingsregeling, geeft hij de ex-huurder een “tweede of laatste” kans.

Lees meer

KEI Seminar

Afgelopen vrijdag hebben wij een geslaagd seminar georganiseerd in het Boijmans van Beuningen museum over de gevolgen van de invoering van de KEI voor de advocatuur. Bent u niet aanwezig geweest en wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

Lees meer

Beslag op aandelen, hoe werkt dat precies?

Vooropgesteld dat een schuldeiser over een executoriale titel beschikt, dan biedt de wet verschillende executiemaatregelen om tot verhaal van desbetreffende vordering te komen. Eén van die executiemiddelen betreft het beslag op aandelen.

Lees meer

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer