Nieuws

Kantoorsluiting en explootvrije dagen

Donderdag 26 mei a.s. is het Hemelvaart, dit is een exploot vrije dag. Vrijdag 27 mei a.s. is een gelijkgestelde dag en dus ook exploot vrij. Ons kantoor is beide dagen gesloten. Uiteraard zijn wij beide dagen wel bereikbaar voor spoedbeslagen via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Exploot vrije dagen

Er staat een aantal explootvrije dagen voor de deur dus let op uw termijnen. De volgende dagen zijn explootvrij: 15, 18 en 27 april en 5 mei 2022.  Uiteraard zijn wij voor spoedbeslagen deze dagen wel bereikbaar via onze advocaten spoedlijn 010-8202820.

Politiestaking

De politie gaat momenteel niet meer mee met deurwaarders tijdens huisbezoeken. De vier grote vakbonden hebben hun leden daartoe opgeroepen in het kader van de politieacties voor een beter cao. De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) reageert onaangenaam verrast op de actie. ,,Dit komt onze rechtsstaat absoluut niet ten goede”, laat directeur Karen Weisfelt aan het AD weten.

Lees hier het volledige artikel.

Wanneer wordt jouw vordering betaald?

Het afgelopen jaar zijn veel bedrijven en particulieren door het coronavirus in de financiële problemen gekomen. De kans is dan ook groot dat ook jouw vorderingen niet (op tijd) betaald worden. Uiteraard is het mogelijk om jouw debiteurenbeheer zoveel mogelijk in eigen beheer te houden. De vraag is of dat altijd lukt en of de schade die niet-betalende debiteuren jouw bedrijf toebrengen de liquiditeit en daardoor de bedrijfsvoering niet in gevaar brengt.

Maak een afspraak

Lees meer

Tarieven ambtshandelingen

Bij Besluit van 19 april 2021 tot wijziging van het Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders in verband met de herijking van de schuldenaarstarieven, is na internetconsultatie en advies van de commissie Oskam de indexering van de vergoeding van de ambtshandelingen gepubliceerd in de Staatscourant, waarbij is bepaald dat dit besluit per 1 juli 2021 in werking zal treden. Zie https://www.officielebekendmakingen.nl/stb-2021-219.html

Maak een afspraak

Lees meer

Toeslagenaffaire

De afgelopen maanden is er veel aandacht geweest voor de Toeslagenaffaire. In onze vorige nieuwsbrief hebben wij je al laten weten welke maatregelen de overheid heeft getroffen om de gedupeerde ouders te compenseren en verder te helpen om uit de schulden te komen. Zo ontvangen de gedupeerde ouders in ieder geval een tegemoetkoming van € 30.000,00 van de overheid. In maart jl. werd via een amendement ook de hersteloperatie kinderopvangtoeslag geregeld.

Maak een afspraak

Lees meer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer