Nieuws

Ik ben José Wansink en werk na een bliksemsollicitatie vanaf 5 november jl. bij Vismans Deurwaarders & Incasso.

Hoe ben ik ooit in de gerechtsdeurwaarderspraktijk beland? Dat is een verhaal apart. Ik wilde graag reisleidster worden en de wijde wereld intrekken. Met dat doel voor ogen trok ik naar de MEAO te Leiden, maar eenmaal op de opleiding aangekomen bleek dat ik een grote voorliefde had voor de rechtsvakken. Geen man overboord. Ik stuurde mijn koers bij, maakte een ommezwaai van de toeristische naar de bestuurlijke richting, om na de MEAO de Spartaanse vakopleiding voor kandidaat-gerechtsdeurwaarder te Utrecht te volgen.

Ik denk dat ik een ietwat afwijkende carrière heb van de meesten die in de deurwaarderij werkzaam zijn. Ooit begonnen als juridisch-administratief medewerkster bij gerechtsdeurwaarder Van Arkel te Alphen aan den Rijn ben ik via de weg van kandidaat-gerechtsdeurwaarder en chef de bureau in de ICT-branche beland. In mijn eigen bedrijf Deurwaarders Software Services B.V. ontwikkelde ik software voor gerechtsdeurwaarders en begeleidde hen bij hun veelal eerste en soms ook angstige schreden op het glibberige en grillige pad van de automatisering. Ik heb het altijd met veel drive, passie en toewijding gedaan.

Hierna heb ik gefunctioneerd als kwaliteitsmanager en ICT-consultant voordat ik besloot om er als mantelzorgster voor mijn moeder te zijn. En nu dan weer een leuke baan in de mij zo vertrouwde branche en dan ook nog eens in Rotterdam, toch wel mijn lievelingsstad!

Ik start op de Kop van Zuid op de afdeling losse opdrachten, waar toegevoegd gerechtsdeurwaarder Jeanette van der Waal mij momenteel deskundig bijspijkert op juridisch en organisatorisch vlak. Ik hoop van harte veel voor de organisatie te kunnen ‘betekenen’!

En wat mijn privéleven betreft: tennissen en culinair genieten lopen als rode draden door mijn leven. Ik woon in het altijd mooie Bergschenhoek of all places, compleet met man, 3 schattige doch o zo eigengereide kippetjes en kruidentuin. Op vakantie vertoef ik graag in mooie streken en steden, waarbij ik een passie heb ontwikkeld voor Italië met haar mooie landschappen, cultuur, architectuur, design, mensen en taal en niet in het minst om haar heerlijke gerechten!

Ciao e arrivederci!
José Wansink

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer