Nieuws

Om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, hebben wij onze kantoorvestigingen aan de Westersingel en het Wilhelminaplein te Rotterdam gesloten voor bezoekers. Uiteraard kunt u ons wel telefonisch bereiken via 010-2409005 of per e-mail. Voor eventuele andere vragen verwijzen wij u naar onze website.

Rechtspraak
De rechtspraak heeft besloten om voorlopig vanaf dinsdag 17 maart tot en met 6 april 2020 de gerechtsgebouwen te sluiten. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de volgende website: https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Raad-voor-de-rechtspraak/Nieuws/Paginas/Rechtspraak-geeft-overzicht-van-urgente-zaken-die-wel-worden-behandeld.aspx

Advocaten
Voor onze advocaat-opdrachtgevers blijven wij, voor zover dat onder de huidige omstandigheden mogelijk is, 24/7 bereikbaar voor ambtelijke opdrachten. Tijdens kantooruren via 010-2900213 en buiten kantooruren via piketnummer 010-8202820.

Dienstverlening

Ter geruststelling kunnen wij u meedelen dat wij maatregelen hebben getroffen om de continuïteit van onze dienstverlening zo veel mogelijk te waarborgen.

Laatste update: 17 maart 2020 - 14:56  uur

Klanten login

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer