We 'Support Casper'

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke kankersoorten. In Nederland sterven dagelijks meer dan 7 mensen aan deze ziekte. De gemiddelde levensverwachting na eerste diagnose is niet meer dan een paar maanden. Het is bovendien de verwachting dat deze vorm van kanker, zonder nieuwe behandelmethoden, over 10 tot 15 jaar doodsoorzaak nummer 1 zal zijn!

Prof. dr. Casper van Eijck, verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en één van de beste specialisten ter wereld op het gebied van alvleesklierkanker, wil baanbrekend onderzoek doen naar innovatieve behandelmethoden op het gebied van oncologische virussen in combinatie met immunotherapie. Daar is geld voor nodig, veel geld. Buiten het feit dat Rob Vismans actief is als bestuurslid van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker, loopt ook het team van Vismans tijdens de marathon van Rotterdam voor het onderzoek van Prof. dr. Casper van Eijck.

Wilt u ook uw bijdrage leveren dan kan dat door te doneren op rekening NL82 INGB 0000042000 ten name van de stichting Overleven met Alvleesklierkanker o.v.v. Support Casper.

Meer informatie kunt u vinden op www.supportcasper.nl

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer