Running Team Vismans loopt de Rotterdam Business Estafette Marathon

Op zondag 10 april vindt de Business Estafette Marathon plaats tijdens de 36e editie van de NN Marathon Rotterdam. Tijdens het marathonweekend zullen zowel de absolute wereldtop als duizenden lopers uit binnen- en buitenland ervaren hoe het is om te finishen op de beroemde Coolsingel.

De Business Estafette Marathon is al vele jaren een bijzonder populair onderdeel van de NN Marathon Rotterdam. Vier collega’s lopen in estafettevorm allemaal circa een kwart marathon (iets minder/meer dan 10 km) en leggen zo samen de hele marathonafstand af. Het Vismans Running Team ‘Support Casper’ met haar deelname en bestaat uit vijf personen (inclusief de captain):

  1. Natuurlijk Rob Vismans, de non-running captain. In zijn jongere jaren een all-round sportman (tennis-hockey-golf), totdat hij zich na een knieblessure tot tennis moet beperken.

  2. Een tiener, ‘de zoon van’. Een betrokken scholier die in zijn vrije tijd graag op de tennisbaan staat en een balletje slaat op de golfbaan.

  3. Een jonge dertiger, karateka en loopt ‘zo af en toe om zijn conditie op peil te houden’, maar die is wel oké met een tijd op de Bruggenloop 2014 van 1:28:30. Hij gaat voor een 10 km-tijd van 55:00 min.

  4. Een jonge veertiger, ons geheime wapen. Hij is een fanatieke sportschoolbezoeker en bezitter van een karate-dan. Hij liep ook al eens de CPC loop.

  5. Een seniore vijfiger, vond anderhalf jaar geleden dat zijn conditie te wensen overliet en loopt sindsdien hard. Hij blijft zichzelf verbeteren, zijn 10 km pr in december 2015 was 53:05!

Vismans: gaat door waar anderen stoppen!

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer