Advocatuur

Vismans, het adres voor de advocatuur

Waar ligt de taak van uw deurwaarder? In het strikt opvolgen van instructies, keurig van negen tot vijf? Vismans denkt daar in het belang van u en uw cliënt anders over. Hoe? Door het geven van beter advies en het treffen van maatregelen waar anderen aan voorbij gaan. Snelheid, kwaliteit en innovatie zijn voor ons vanzelfsprekend.

Speciaal voor de advocatuur hebben wij een servicekantoor - voorzien van een speciale advocatenbalie - in de centrale hal van de Rechtbank Rotterdam. Vanuit deze locatie coördineren wij dagelijks honderden ambtshandelingen door heel Nederland. Onze ambtelijke experts helpen u daarnaast graag bij het opstellen van verzoekschriften voor complexe beslagzaken en in zaken met een grensoverschrijdend karakter. Wilt u persoonlijk contact met onze deurwaarders, dan vinden wij dat geen probleem. Samen met u optrekken en de juiste beslagstrategie bepalen, dat is onze toegevoegde waarde. Persoonlijk en betrokken.  Maar u bent op onze rechtbankvestiging uiteraard ook welkom voor een kop heerlijke koffie.  

Het spreekt voor zich dat wij natuurlijk ook graag voor u wat willen “betekenen”. Wilt u dat ook? Bel 010-2900213 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor spoedbeslagen en exploten buiten de kantooruren kunt u 24/7 rechtstreeks contact opnemen met de deurwaarder van dienst via onze advocatenspoedlijn: 010-8202820.

TIP

Vismans verzorgt ook in-company cursussen en workshops op het gebied van beslag- en executierecht. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meld je aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer